Tekintse megakciósajánlatunkat! OnlineFoglalás
Ügyfélszolgálat+36 30 276-5953+36 52 360-537
Hungarospa Tudjon meg
többet
Hajdúszoboszlóról!

GPS Koordináta :
[ É 47.44624* x K 21.40216*]
Mesterkell
Mesterkell
Szállás.biz - A Biztos szállás


Márvány Hotel Hajdúszoboszló

Bemutatkozás

 

Bemutatkozás

Családias Panziónk egész évben várja a pihenni és gyógyulni vágyó kedves vendégeit a város központjában .

Ha pihenni és gyógyulni szeretne Hajdúszoboszló mindenképen jó választás a kínálat bősége miatt úgy szállodák mint panziók esetében a gyógyfürdő,starndfürdő valamint élményfürdő közelsége miatt központi szállodánk is igen jó döntés lehet.

 

Hol vagyunk megtalálhatóak?

Központban a strand és a termál valamint az AQUA-PALACE élményfürdőtől pár perces sétára tudják igénybe venni a gyógy ,strand és az  Aqua-Palace szolgáltatásait, ahol 0-99 éves korig mindenki megtalálja az éppen aktuális kikapcsolódási   lehetőségeket, és azzal élve kihasználva városunk, valamint szállodánk bőséges kínálatát.

Olcsó szállás Hajdúszoboszlón, az üdülő központjához közel, a Márvány Panzióban-ban!

A Panzió 1 percnyi sétára található a strand bejáratától!

Nézze meg az Akciós Hétköznapi és Hétvégi Szállás Ajánlatainkat!

Az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő Hajdúszoboszlón, Európa legnagyobb fürdõkomplexumának részeként jött létre. Az élményfürdő 15000 m2-en, 1600m2 vízfelülettel, egyszerre 1000 fő befogadására alkalmas. Az Aqua-Palace szolgáltatásai:

Élményfürdő rendszer mindazoknak, akik különleges, tematikus fürdőmiliőre, egyedi wellness élményekre vágynak: trópusi fürdő, jégbarlangfürdő, mozi-fürdő, Pávai termálfürdő, barlangfürdő, Római fürdő, Gangesz fürdő, tengeri fürdő.

Gyermek- és családi fürdő kisbabás, kisgyermekes családoknak

(Magyarországon egyedülálló kínálat!):

bébi- és anyuka medence, bébiúsztató medence, gyermekfoglalkoztató, gyermekpihenő-terem, pelenkázó helyiség a legkisebbeknek családi medence, pezsgőmedence és 2 gyermekcsúszda a nagyobb gyerekeknek.

 

Igényes, de olcsó hajdúszoboszlói, fürdő közeli szállás.  Tel: 36-30-276-5953
 

 

Kis ízelítő Hajdúszoboszló fürdő  város és szállodánk a Márvány Panzió kínálatából lehetőségeiből

Téli pihenésre érkezve nagy sétát tehetnek fürdőzés előtt vagy után a csendes kis utcákon, beülve közben egy sütemény és kávé elfogyasztására valamelyik útba eső cukrászdába vagy hotelünkben 1 pohár forralt bor lehet ami felmelegíti a kedves vendéget. A testi kényeztetések, frissítő, gyógyító kezelésekkel és masszással egy kis méregtelenítés a szaunában, gőzkabinban, majd elfogyasztani egy jó pohár Pávai Vajna természetes ásványvizet a város híres gyógy  vizéből. Ha esti szórakozásként egy kis zenére vágyunk, arra a téli hónapokban is bőséggel van lehetőség élőzenével tarkítva, aztán esetleg tánccal felrázva magunkat, így zárni a napunkat. 

Nyáron a séta már másképp zajlik a tömegesen sétáló párok a sok-sok bazár és szálloda,panzió között,  közben hallgatni a szórakoztatóbbtól szórakoztatóbb élőzenében gazdag kínálatot. Igen nehéz választani egy sör erejéig hol is pihenjünk meg. Majd a vidámpark fergetege csábíthat el bennünket egy kis felhőtlen szórakozásra. A kisebbek részére az ugrálók nagy kínálata okozhat egy kis fejtörést. A sétány ahol szintén szól a mulatós vagy éppen sláger számokat játszik az együttes és itt sülnek, főnek az igazi magyaros étkek, amelyeknek az illata olyan Erőss csábítást ró ránk, hogy muszáj enni, megkóstolni, választani a bő kínálatból bár erre a mi kis panziónkban is van lehetőség házias ízeket kínáló éttermünkben .

Ha egy kicsit távolabb megyünk a versenyuszodában tudunk tenni a fittségünkért, aztán ha innen kilépünk már csábít is a gokart, ahol meg tudja méretni egymást a versengésre és játékra vágyó idős és fiatal egyaránt.

A paintballozni kedvelők szintén eleget tudnak tenni effajta játékszenvedélyüknek is. A város körbeutazásához a kisvonatot és a bringó hintót tudják igénybe venni, ahol jó hangulatban körbeutazhatják a várost.

Ez a nagy kínálat mind a hotelünk szomszédságában található, így nem kell túl nagy utat megtenni, ha bármiféle igény merülne fel a családban az unalom elkerülése érdekében.

Milyen szolgáltatásokat vehet igénybe?

14 szobával rendelkezünk, a szobák teljes bútorzata modern stílusban készült melyek teljesen újjak.

A vendégek egészségének megőrzése érdekében minden ágy MEMORI Gyógy matraccal felszerelt.

Számunkra nemcsak az Ön egészsége, hanem kényelme is nagyon fontos, ezért szállodánk szobáit hűtőszekrénnyel,  Led televízióval ezen belül szat csatornákkal, légkondicionálóval, valamint saját fürdőszobával láttuk el, ahol törölköző, folyékony szappan, hajszárító van bekészítve.

Szállodánk udvarán valamint az épület előtt térítés ellenében ,őrzött parkoló található, melyben vendégeink biztonságosan tarthatják járműveiket az épület előtt kamerával megfigyelt  parkírozás vehető igénybe.

Kerthelyiségünkben kikapcsolódhat, pihenhet.

Panziónk hangulatos, családias éttermében bőséges svédasztalos reggelit

(8:00 - 10:00-ig),

3 fogásos ebédet

(12:00 - 15:00-ig), valamint

3 fogásos vacsorát kínálunk

(18:00 - 19:30-ig). 

50 főig különböző rendezvények, családi, baráti összejövetelek élőzenés estek lebonyolítását vállaljuk a hotel éttermében.

Érdeklődjön élőzenés karácsonyi szilveszteri, pótszilveszteri, farsangi, húsvéti csomagjainkról, valamint általános akcióinkról.

Céges rendezvény, konferencia megtartására van mód.

Szolgáltatásaink:

jade masszás a hotelben megszálló,piheni vagy gyógyulni érkező vendégek  rendelkezésére.

Illetve a szomszédságunkban lévő gyógyfürdőben tudják igénybe venni a gyógyító vagy frissítő masszásokat.

Hogyan fizethet?

Fizetési módok:

készpénz, bankkártya,Erzsébet utalvány,Szép kártya OTP- K&h - MKB kártyák vendéglátás- szabadidő-szállás zsebből egyaránt tudnak fizetni szállodánk vendégei valamint ajándék-, étkezési utalvánnyal egyaránt   .

A Márvány Panzió Folyamatos akciókról és rendezvényeiről tájékoztatást adunk az elérhetőségeinken, e-mailben vagy telefonon egyaránt.

Kirándulások célpontjai lehetnek:

Debrecen város, Hortobágy, az állatparkjáról is híres Nyíregyháza.

Megtisztelőnek vesszük, ha központi fürdő közeli szállodánkat választanak gyógyulásuk, pihenésük helyszínéül. Biztosítjuk a nyugodt kikapcsolódás, pihenés lehetőségét.
 

·  A Márvány Panzió várja Önt

·  http://www.marvanypanzio.hu

·  Családias Panziónk egész évben

·  várja a pihenni vágyó vendégeit.

 

Várjuk sok szeretettel a Márvány Panzióban!
 

Link: http://www.marvanypanzio.hu/ Tel: 36-30-276-5953