Tekintse megakciósajánlatunkat! OnlineFoglalás
Ügyfélszolgálat+36 30 276-5953+36 52 360-537
Hungarospa Tudjon meg
többet
Hajdúszoboszlóról!

GPS Koordináta :
[ É 47.44624* x K 21.40216*]
Mesterkell
Mesterkell
Szállás.biz - A Biztos szállás


Márvány Hotel Hajdúszoboszló

Általános Szerződési Feltételek

Az Általános Szerződési Feltételek hatálya az üzemeltető által nyújtott szolgáltatásokra terjed ki.

1) A Szolgáltató adatai:
Üzemeltető:Márvány Familly Kft
Tulajdonos: Márvány Familly Kft.
Levélcím: 4200 Hajdúszoboszló, Szabó László zug 2.

Mobil telefon:36 (30)276-5953
Vezetékes telefon: 06 (52) 360-537
Fax: 06 (52) 360-537
E-mail: info@marvanypanzio.hu
Internet: http://www.marvanypanzio.hu
Adószám: 65738971-2-29
Nyilvántartási szám:26665689
Bankszámlaszám: Raiffeisen BANK
 
SWIFT / BIC KÓD :UBRT HUHB
Nemzetközi Bankszámlaszám: HU95-12042005-01332181-00100008

 
2) A Szolgáltatás igénybevételének módja és

feltételei:

a) A szolgáltatás megrendelése:

A megrendelést minden esetben írásban (online foglalás, telefax, e-mail) kell megküldeni a Márvány Panzió.

A Márvány Panzió elérhetősége:

4200 Hajdúszoboszló, Szabó László zug 2.

Mobil telefon: 36 (30)276-5953
Telefon: 06 (52) 360-537
Fax: 06 (52) 360-537
E-mail: info@marvanypanzio.hu

A megrendelésnek tartalmaznia kell a Vendég nevét, címét, az érkezés és távozás pontos időpontját, a szobatípust, valamint a szolgáltatások (étkezés, program, stb.) pontos megnevezését.

A Márvány Panzió minden megrendelést írásban igazol vissza (telefax, e-mail).

b) Közvetített szolgáltatások:

A Márvány Panzió igénybe vehető közvetített szolgáltatások aktuális listája elérhető a Márvány Panzió weboldalán a www.marvanypanzio.hu/szolgaltatasok.htm közvetlen Internet címen. A mindenkor érvényes „közvetített szolgáltatások” lista publikálása kizárólag a fenti Internet címen történik.

c) Az ajánlatok érvényessége:

A z üzemeltető ajánlatai csak korlátozott mennyiségű szobakapacitással állnak a Vendégek rendelkezésére.

d) A szolgáltatás lemondása:

A Vendég kötelezettséget vállal arra, hogy az általa megrendelt szolgáltatások esetleges lemondásáról, módosításáról vagy bármilyen egyéb változásról a szolgáltatás kezdetét megelőzően, írásban tájékoztatja a Márvány Panzió.

Egyéni megrendelések esetén kötbérmentes lemondásra – amennyiben a vendéggel megkötött egyedi megállapodás másként nem rendelkezik - az érkezést megelőzően 14 nappal van lehetőség. A foglalás a végösszeg 30 % foglalási díjat kell megfizetni mely összeg vissza nem térítendő.

Az üzemeltető a változattás jogát fen tartja telítetség esetén másképen rendelkezhet a foglaló összegével kapcsolatban !

Amennyiben a Vendég nem érkezik meg, illetve rendelését nem mondja le a megfelelő határidőig, a kötbér mértéke a foglalás teljes összege.

Csoportos megrendelés esetén egyedi üzletkötéskor kerül sor a lemondási feltételek rögzítésére.

e) A Márvány Panzió történő érkezés-távozás:

A szobát az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, és a hazautazás napján 10:00 óráig kell elhagyni.

3) Fizetési feltételek:

A megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető átutalással, illetve a helyszínen készpénzzel, bankkártyával valamint l,étkezési és ajándék utalvány valamint melegétel kártya . Átutalás esetén a megrendelt szolgáltatások ellenértékét a Vendég köteles az érkezés előtt a Márvány Panzió bankszámláján jóváírni.

4) Áraink:

A z üzemeltető által kiadott árak minden esetben tartalmazzák a publikálás időpontjában érvényes, törvényben meghatározott ÁFA-t, nem tartalmazzák azonban az IFA-t (Idegenforgalmi adót), amelyet a szolgáltatás helyszínén kell megfizetni, kivéve azokat az árajánlatokat, amelyek esetében az üzemeltető külön jelöli: „ Az árak nem tartalmazzák továbbá az oda- és visszautazás, valamint az idegenvezetés díját sem.

Az árak - a 4/2009 (I.30) NFGM--‐SZMM együttes rendelet 6. §-a alapján - a szolgáltatás nyújtásának helyén, jogszabálynak megfelelő módon kerülnek feltüntetésre. A Vendég a szolgáltatás díjáról a recepción is megfelelő tájékoztatást kaphat a szolgáltatásnyújtás megkezdése előtt.

Az üzemeltető az árváltozás jogát fenntartja!

Az aktuálisan érvényesítésre kerülő árakat a Márvány Hotel a megrendelés visszaigazolásában közli. A szálloda árainak aktuális alakulásáról tájékoztató a Márvány Familly Kft. honlapján (www.marvanypanzio.hu) található.

Szolgáltató és a Vendég megállapodnak, hogy a nyújtott szolgáltatás teljesítési időpontjának (Áfa tv. 55. § (1) bekezdés) a vendég által utolsóként, tényállásszerűen igénybe vett szolgáltatás napját tekintik.

5) Egyedi szolgáltatások:

a) Gyermekkedvezmények:

A kedvezmények kizárólag a szülőkkel együtt utazó gyermekekre érvényesek, diákcsoportokra nem vonatkoznak.Ez esetben van mód egyedi árajánlat lekérésére.

b) Teljes panziós ellátás:

Az érkezés napi vacsorától az elutazás napi reggeliig, illetve ebédig szól a Márvány Panzióval történő előzetes egyeztetéstől, valamint a szálloda által publikált ajánlattól függően.

c) Programok:

A programajánlatokról, azok aktuális árairól a Márvány Panzió, a szállás lefoglalásakor, illetve a Vendég ott tartózkodása alatt ad felvilágosítást. A Márvány Panzió. egyes programjai csak meghatározott minimum létszám esetén indulnak. A Vendégnek a programokkal kapcsolatban a foglalással egy időben kell egyeztetnie a programot szervező illetékes személlyel. A programok a Márvány Panzió recepcióján, illetve a www.marvanypanzio.hu honlapon kerülnek feltüntetésre.

d) Gyógyászati szolgáltatások:

A Márvány Panzió közvetlenül gyógyászati szolgáltatás nincs 

a szomszédságunkban lévő Hungarospa gyógyfürdőben vagy a Béke gyógyszálóban tudják a gyógyászati szolgálatásokat térítés ellenében igénybe venni.6) Reklamáció:

A Márvány Panzió szolgáltatás ideje alatt felmerülő esetleges panaszok esetén a Vendég az elutazás időpontjáig a recepción, írásban élhet kifogással.
A szálloda a panaszokat 15 munkanapon belül köteles kivizsgálni, illetve azokra érdemben reagálni.

7) Kártérítés:

A Márvány Panzió az általa okozott károkért a vonatkozó jogszabályok szerint felel.
Amennyiben a vendég a helyszínen elmulaszt panaszt tenni, a későbbiekben kártérítésre nem jogosult.

A Vendég kijelenti, hogy az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat megismerte, azokat tudomásul vette.